Vanclaes
Finance

Onbezorgd en onmiddellijk genieten van de mooiste producten die de watersport te bieden heeft, dat is wat financiering bij Vanclaes Finance betekent. Als enthousiast bootliefhebber heeft Vanclaes niet alleen voor uw Vanclaes boottrailer, maar ook voor uw droomboot het perfecte financieringsproduct.

Een betrouwbare financiering met gunstige voorwaarden specifiek op de maritieme markt afgestemd? Dat is Vanclaes Finance.

Varen was nog nooit zo bereikbaar!

De voordelen van
Vanclaes Finance:

  • Maatwerk afgestemd op uw wensen
  • Probleemloze ondersteuning
  • Vaste maandelijkse termijnbedragen, geen verrassingen achteraf
  • Lage maandlasten dankzij slottermijn
  • Verantwoorde financiering
  • Alles onder één dak


Drie kredietvormen

Huurkoop met of zonder slottermijn (meest populaire product)

Bij huurkoop leent u het aankoopbedrag of een deel daarvan bij Vanclaes Finance. Dat betaalt u dan in vaste maandbetalingen terug, in een van tevoren afgesproken looptijd en tegen een vaste rente. Huurkoop is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe boot en/of Vanclaes boottrailer te financieren. De kracht van huurkoop is dat u precies weet waar u aan toe bent. De vaste maandbedragen stemt u zelf gemakkelijk af op uw budget door voor een kortere of langere looptijd te kiezen. De rente blijft tijdens de gehele looptijd gelijk.

U kunt er ook voor kiezen om uw boot en/of Vanclaes boottrailer niet voor 100% af te betalen. Hierdoor is uw maandlast lager. Het bedrag dat aan het einde van de looptijd resteert, heet de slottermijn; een extra termijn die u gelijktijdig met de laatste termijnbetaling voldoet. U bent dan juridisch eigenaar van de aangeschafte boot en/of Vanclaes boottrailer. De slottermijn is een aflossingsvrij gedeelte van de lening. Na afloop van de gekozen periode, kunt u er voor kiezen om deze te verrekenen met de inruil als u een nieuwe boot en/of trailer koopt, of u kiest ervoor om het bedrag ineens te betalen.

Persoonlijke lening

Maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing, over een vooraf afgesproken looptijd
(in 6 tot 120 maanden).

Persoonlijke lening extra

Maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing, over een vooraf afgesproken looptijd
(in 120 tot 180 maanden).


Bereken uw maandtermijn

Wilt u vrijblijvend een offerte?

De berekende maandtermijn is een indicatie op basis van de door u beschikbaar gestelde gegevens. Aan de bovenstaande financierings-berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze financieringen worden verstrekt door InterBank credit agricole group.


Let op! *U bent verplicht voor de gefinancierde boot en/of boottrailer een goede verzekering af te sluiten. De verzekeringsmaatschappij kunt u in alle vrijheid zelf kiezen. Uiteraard kan Vanclaes Insurance ook een passende offerte uitbrengen.

*Om u te behoeden voor te hoge financiële verplichtingen wordt uw aanvraag getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Daar worden uw gegevens en aanvraag geregistreerd. Vanclaes Finance & Insurance is een handelsnaam van Heppener Verzekeringen & Financieringen BV, geautoriseerd en gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten. Geregistreerd in Nederland onder nummer 12040533.


Copyright © 2013 VANCLAES